In de media

Uijlenspieghel 2019-2

Het kwartaalblad van het Nederlands Hoornisten Genootschap volgt de opera Op Wacht op de voet. Hoorniste Ans Ermers schreef over haar ervaringen met  de kerstvoorstelling en meldde zich meteen aan om mee te doen met de opera.

Forten.nl

In de voorjaarseditie van het blad Forten.nl staat een korte aankondiging van Op Wacht. Het magazine is hier door te bladeren.

Lokale media over crowdfunding

Ons persbericht naar aanleiding van de crowdfunding is goed opgepakt in de lokale media. Er zijn vermeldingen gesignaleerd bij Gemeentenieuws Lingewaard, Lingewaard ActueelOmroep Lingewaard en Ugenda. Deze berichten zijn goed voor de naamsbekendheid en leiden hopelijk ook tot enkele extra donaties voor de crowdfunding.

Uijlenspieghel 2019-1

Chrit van Rijt, redacteur van Uijlenspieghel het kwartaalblad van het Nederlands Hoornisten Genootschap, volgt de ontwikkeling van Op wacht op de voet. Hij hield een interview met componiste Eva Beunk dat in de eerste editie van 2019 verscheen. Chrit was ook een van de vijf hoornisten die meededen aan het voorproefje dat vlak voor de kerst in Fort Pannerden te horen was. “Je hebt niet veel fantasie nodig om je te kunnen voorstellen dat 33 hoorns op die plek een indrukwekkend geluid zullen produceren.”