Klinkerweg in de media

Een film over Klinkerweg

Erwin Wigman volgde de repetities en de uitvoering van Klinkerweg met camera en drone. Zijn compilatiefilm is vanaf 9 juni 2021 om 19 uur te zien via YouTube.

Recensie

De Panoven klinkt door in de muziek. Dat is de titel van de recensie die Ab Hendriks schreef voor de Zevenaar Post.

Reportage beschilderen bakstenen

Het decor van de voorstelling bestaat onder andere uit beschilderde bakstenen. Deze worden beschilderd door deelnemers aan de dagbesteding bij Caleidoz. In Zevenaar Post stond op 5 augustus een mooie reportage daarover.

De Gelderlander

Op 22 juli verscheen een interview met componiste Eva Beunk in De Gelderlander. Lees het artikel hier.

Liemers Helemaal Goed Courant

In deze regionale courant verscheen een serie van drie artikelen geschreven door leerlingen van het Liemers College:

  • Een interview met producent Dick Hesselink door Lara Nijhof (op pagina 15).
  • Een interview met Eva Beunk en Noa Helder door Lara Nijhof.
  • Een reportage over een repetitie op locatie bij De Panoven door Frederieke Aaij.

Klankwijzer

Klankwijzer koos Klinkerweg als concert van de week en schreef er uitgebreid over in de digitale nieuwsbrief (zie pagina 13).

Zevenaar Post

Een artikel met aankondiging van de voorstelling in de Zevenaar Post. Een duidelijke vermelding in de agenda op de website. En vlak voor de voorstelling nog een bericht over de extra voorstelling op de voorpagina.

Radio

Producer Dick Hesselink was drie keer op de radio om te vertellen over de mogelijkheid voor amateur-muzikanten om mee te doen aan de voorstelling. Maandag 20 juli bij het programma Kijk op de samenleving van RTV Favoriet Zevenaar. Donderdag 23 juli kort in de rubriek Gelderland Helpt van Omroep Gelderland. En 29 juli kort in de uitzending van RTV Favoriet Arnhem.

Oproep voor amateurmusici

Onze oproep voor muzikanten uit de regio om mee te spelen met Klinkerweg is breed opgepakt. Gemeentenieuws Online plaatste de oproep in de edities van Groesbeek, Lingewaard en Neder-Betuwe. Zevenaar Post en Duiven Post maakten een berichtje. Ook Klankwijzer deelde de oproep op hun pagina.