Vrienden

Logo Vrienden van Op Wacht

Stichting Op Wacht maakt spannende, inspirerende en vernieuwende locatievoorstellingen. Na de moderne opera met 33 hoornisten en 3 zangers in Fort Pannerden en de coronaproof voorstelling Klinkerweg in een steenfabriek in Zevenaar zijn we bezig met nieuwe plannen. Onder de titel Fort in de Hoofdrol werken we aan locatievoorstellingen in verschillende forten. Daarbij worden we gesteund door de Vrienden van Op Wacht.

Even goede vrienden

Een goede vriend van Op Wacht steunt de stichting jaarlijks met € 50 euro. Heb je iets minder budget, dan kun je ons ook steunen met een lager bedrag van bijvoorbeeld € 25 per jaar. Even goede vrienden! Heb je meer te besteden, dan kun je ook overwegen ons te steunen met € 100 per jaar: supergoede vrienden.

De bijdragen van Vrienden van Op Wacht gebruiken we voor publiciteit, de website en om nieuwe plannen te ontwikkelen. Het geeft ons een buffer voor zaken waar we geen subsidie voor kunnen krijgen. We houden Vrienden van Op Wacht via een nieuwsbrief op de hoogte van actuele ontwikkelingen zodat je bijvoorbeeld als eerste weet wanneer kaarten voor nieuwe voorstellingen in de verkoop gaan.

Zo word je Vriend van Op Wacht:

  • Maak je vriendenbijdrage over op NL21 RABO 0337 8670 70 t.n.v. Stichting Op Wacht.
  • Zet daarbij je volledige naam en e-mail. Dan weten we wie onze vrienden zijn.

We verheugen ons op een grote vriendenkring!
Zodat jullie je kunnen verheugen op veel mooie voorstellingen.

Servaas Beunk – voorzitter Stichting Op Wacht